Good Key words v2
Good Key WordsGood Keywords er et gratis program som hjelper deg med å finne frem til gode nøkkelord for ditt nettsted. Programmet ble først lansert i 2000, og har blitt oppgradert for å ivareta dagens behov. Good Key Words er kompatibel med Windows XP og Vista. 


Good Key words v2


Noen gang lurt på hvor mange som søker etter de produktene/ tjeneste du selger? Good Keywords har svaret. Riktignok er dette programmet basert på engelsk, og kanskje ikke så god for norsk språklige nettsider, men kan være nyttig for å finne synonymer som du kan benytte deg av.

Nøkkelord fra Overture


Programmet henter inn informasjon om nøkkelordene fra Overture. Riktignok er ikke denne informasjonen så veldig presis, men dog får du en indikasjon på hva søkerne er ute etter. Jeg har også lagt ut et tilsvarende Keyword script som kan benyttes.

Inngående lenker


Good Keywords lar deg også sjekke inngående lenker til ditt nettsted via Google og Altavista søkemotoren. Personlig vil jeg anbefale at du også sjekker ut verktøyet fra Marketleap for å finne informasjon om inngående lenker.


Good Key Words

Følg lenken for nedlastning og for å lese mer om produktet: Softnik.
 
< Forrige   Neste >

Hovedsiden

A feed could not be found at http://www.anghus.com/option,com_rss/feed,RSS2.0/no_html,1.html

Anghus - Blogg

A feed could not be found at http://www.anghus.com/blogg/?feed=rss2

RSS